Банка ДСК стартира собствена академия за развитие на ИТ специалисти

Gallery image 1

 

Академията ще предоставя учебно IT съдържание на световно ниво, както и менторство по реални проекти за изграждането на солидни познания в областта на софтуерното инженерство

Програмата включва курсове на различни нива, за най-актуалните дигитални умения, които са ти нужни в първите стъпки от твоята IT кариера. Ще бъдеш обучаван от външни инструктори в присъствена форма и от опитни IT ментори от банката. В края на процеса на обучение ще имаш възможността да кандидатстваш за свободна позиция и да станеш част от разрастващия се IT eкип.

Програма на курсовете за стажанти в сферата на IT

6-месечна обучителна програма е насочена към студенти със силна мотивация, готови да посветят времето и енергията си, за да стартират своята кариера и да се превърнат в новото дигитално поколение на банката.

Програмата се спонсорира от Главния изпълнителен директор на Банка ДСК – Тамаш Хак-Ковач и се осъществява със съдействието на официалния партньор на Microsoft в България – компанията ITCE.

Обучението ще се провежда със седмичен график, както следва: вторник, сряда и четвъртък от 18:00 до 21:00ч., както и две съботи в месеца от 9:00 до 12:00ч.

 

За нас ти си идеалният кандидат, ако:

- си студент или си завършил в рамките на текущата календарна година;

-образованието ти е в сферата на Информационните технологии;

- имаш мотивация и много енергия за придобиване на нови познания в разработването IT софтуер;

- владееш английски език мин. на средно ниво (Pre-Intermediate).

Програмата включва интензивно самостоятелно обучение вечерно време и през уикендите, както и виртуални класни стаи или присъствени семинари с опитни професионалисти, които ще бъдат в ролята на твои ментори. Ще имаш възможността да участваш във външни курсове, водени от професионални инструктори от страна на IT доставчиците.

Ние ще инвестираме ресурс и време в твоето обучение, затова очакваме от теб ангажираност като служител на банката в рамките на 1 година след завършване на Дигиталната Академия.

 

- Срок за кандидатстване: до 21 април 2022

- Период на обучение: май – октомври 2022

Кандидатствай тук.

 

Обратно към всички

Запознай се със Станислава - Експерт Подбор на персонал в Банка ДСК

прочети

Банка ДСК и Bulgaria Wants You сключиха партньорство за задържане на таланти в България

прочети

Подготовка за интервю – полезни съвети

прочети